The client approached us to design them a new tailoring store catering to a more modern audience while emphasizing the classic nature of their business. We approached the project focusing on the dichotomies of privacy and publicity, of fast and slow, of modern and the classic.

An arch ‘colonnade’ is placed at the front of the store, acting as a unifying element in an awkwardly shaped store. Customers enter the colonnade lined with an array of suits, accessories and shoes for display. The customer is eventually lead to a large sitting room at the back where customers will consult with the tailor in privacy and comfort.

The client approached us to design them a new tailoring store catering to a more modern audience while emphasizing the classic nature of their business. We approached the project focusing on the dichotomies of privacy and publicity, of fast and slow, of modern and the classic.

An arch ‘colonnade’ is placed at the front of the store, acting as a unifying element in an awkwardly shaped store. Customers enter the colonnade lined with an array of suits, accessories and shoes for display. The customer is eventually lead to a large sitting room at the back where customers will consult with the tailor in privacy and comfort.

A&B Bespoke Tailor Store

Location: Shenzhen
Size: 145 sqm
Status: completed in 2018
Client: Ansiw&Brian

A&B Bespoke Tailor Store

Location: Shenzhen
Size: 145 sqm
Status: completed in 2018
Client: Ansiw&Brian